Isaak Gracia, imatge de l’espot de La Quiniela

En temps de pandèmia l’actor ontinyentí Isaak Gracia ha estat actiu professionalment i el resultat és que protagonitza l’anunci d’àmbit nacional
de La Quiniela, de Loterias y Apuestas del Estado. Gracia es posa en la pell d’un personatge que és capaç de voler a quinze equips de futbol alhora i no estar boig. La resposta és la passió que desperta La Quiniela.

La interpretació de l’actor i el tema ‘Corazón loco’ com a fil conductor són l’ànima d’aquest espot rodat a Madrid “durant dos dies molt intensos, en diverses localitzacions com l’Estadi de San Sebastián de los Reyes, exteriors, bars del centre de Madrid, entre altres”, explica Isaak Gracia.

La rúbrica a l’anunci la posen els argentins Wacho, està produït per Lobo Kane i el vestuari és a càrrec d’Ana Morena @VestidaParaRodar. Segons afirma l’ontinyentí, va arribar a aquest treball gràcies a Olga Antunez “la meua nova representant a Madrid, ja que em va proporcionar l’oportunitat d’accedir a les proves per a aquesta campanya, que van ser vàries, amb la productora, els directors, l’agència de publicitat i els mateixos clients”.

La crisi mundial de la Covid-19 ha fet que Isaak Gracia s’establesca a Espanya de moment: “Són temps per a adaptar-se a les circumstàncies i fluir amb el que la vida ens posa en el camí”, detalla. Entre els seus plans es troba romandre a Madrid, prop de la seua família, una temporada, però no descarta “tornar a Los Angeles o desplaçar-me a Mèxic si la situació ho requereix”, afegeix.