Saül Gómez suma un nou premi a la seua trajectòria com a compositor

L’ontinyentí Saül Gomez i Soler ha guanyat el concurs de Senda Vivir Seguros per crear la sintonia corporativa de l’organització. Era una de les tres propostes que van votar els socis d’aquesta entitat asseguradora i ara s’ha fet pública tant l’obra, com la seua autoria, aprofitant la celebració a València de la Convenció anual de Senda Viure Assegurances.

Una obra “dinàmica, fresca, que transmet els valors de l’organització: avanç, èxit, esperança, força”, expliquen, i que recollia carregat d’il·lusió el seu autor, Saül Gómez, de la mà del també ontinyentí Gonzalo Gironés, professional del sector assegurador, amb més de 25 anys d’experiència en l’assessoria integral de l’assegurança i Conseller Delegat de Quality Brokers | Senda Viure Assegurances.

Saül Gómez, autor de l’obra, és un compositor, director i músic d’Ontinyent. Professor Superior de Música titulat en Percussió i Composició pel Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València. Ho és també en Direcció d’Orquestra pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Ha estudiat direcció de banda en la ISEB a Trento (Itàlia) amb Felix Hauswirth, Franco Cesarini i Jan Cober.

Actualment, centra la seua carrera en la composició de música simfònica i música per al sector audiovisual. En aquest àmbit, ha rebut tres nominacions als Hollywood Music in Media Awards de Los Ángeles i una per als premis Jerry Goldsmith.