“Sempre al teu costat” , la nova campanya de Comerç In que sorteja 2.000 euros

L’associació Comerços i Serveis In llança “Sempre al teu costat”, una nova campanya que sortejarà  10 targetes valorades en 200€ per impulsar una vegada més l’activitat econòmica de la ciutat. Amb una quantia total de 2000 € el sorteig tindrà lloc el proper 22 de novembre a les 12:30 hores en la carpa de l’associació de la Fira. Des de Comerç In s’ha fet una aposta “per posicionar Ontinyent com un referent comercial no sols a Ontinyent sinó també a tota la comarca”, ha explicat la vicepresidenta Mª  Jose Alhambra.

La campanya que s’ha dividit en dos fases es va iniciar fa unes setmanes amb una sèrie de vídeos compartits a les xarxes socials. En aquests s’anunciava la desaparició d’algunes veïnes i veïns de la Vall d’Albaida i s’escoltaven diàlegs com “Me’n vaig al costat” o “Torne en un moment”. Missatges que amagaven un transfons i venien a dir-nos que aquests personatges “estaven comprant en els comerços i serveis IN”, ha aclarit Marisa Nàcher, gerent de l’associació. Una estratègia creativa de Montse Ortolà que buscava cridar l’atenció dels habitants de la Vall d’Albaida per incentivar l’economia local.

El regidor de de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, també ha estat present aquest dijous en l’acte de presentació a l’exterior del Centre Comercial el Teler. Úbeda ha destacat que aquesta iniciativa revitalitza els xicotets negocis perquè premia “la fidelitat dels clients en un moment molt important com és el mes de novembre, quan es celebra la Fira de Novembre”. Les participacions podran aconseguir-se, a partir del 4 de novembre i fins al 22 de novembre, fent compres als comerços locals.