Sense Guàrdia Civil durant un cap de setmana de robatoris en El Pilar

Els veïns de la urbanització del Pilar es van trobar amb la sorpresa que després d’haver patit un robatori no hi havia patrulla a Ontinyent en eixos moments per a atendre el cas.

Esta situació la van viure  un cap de setmana uns veïns del Pilar i segons h van poder saber, la Guàrdia Civil d’Ontinyent es trobava en eixos moments “fora, atenent un altre assumpte” alguna cosa que per als veïns d’aquesta urbanització “és intolerable. Existeix una autèntica descoordinació entre les tres forces i cossos de seguretat de l’Estat que hi ha a la ciutat: Guàrdia Civil, Policia Nacional i Policia Local. En el moment en què es *dió avís del robatori del dissabte estaven els tres cossos ocupats”, denuncien.
El del dissabte no ha sigut un cas aïllat. Els veïns d’aquesta urbanització d’Ontinyent denuncien que porten “cinc caps de setmana patint atracaments. Cada dissabte s’han registrat dos diferents, tant a la urbanització, com en els voltants”, manifesten.

Els veïns de la urbanització El Pilar demanen que “s’optimitzen els recursos dels quals disposa Ontinyent. Si tenim tres cossos diferents i un d’ells sabem que està fora, per què no reforcem els altres dos i els posem a treballar on hi ha problemes? Cal repartir els efectius en cada cap de setmana i cobrir entre tots les necessitats que sorgisquen. No pot ser que l’única patrulla de Guàrdia Civil que estava a Ontinyent estiguera fóra i es remetera als afectats a Benigànim. La descoordinació és total”.
Farts de veure com els lladres “ho tenen absolutament tot controlat”, els veïns d’aquesta urbanització han decidit reunir-se per a veure quines mesures prendre i com actuar. “Volem solucions, no podem viure en aquesta descoordinació”, exigeixen.