Sergio Gómez, el rostre del nou fitxatge que tanca el planter de l’Eset-Ontinet

Sergio Gómez és el nou base de l’Eset-Ontinet i el fitxatge que tanca el planter de Saúl Blanco. El jove de 21 anys, natural de Barcelona, va competir la temporada passada al UER Pineda de Mar. No obstant això, també ha jugat en Lliga EBA amb el CB Maresme Boet Mataró. Ara, arriba al Club Martínez Valls Bàsquet, on l’acullen tant la resta de l’equip com el seu entrenador.

La pretemporada no començarà oficialment fins al pròxim dilluns. Però això no ha estat un impediment per a alguns jugadors, que des de fa setmanes treballen i entrenen dirigits per Saúl Blanco.

La gran cita, el primer partit de la pretemporada, tindrà lloc l’11 de setembre a les 19:00 hores. Aquest es disputarà en el pavelló d’Ontinyent contra l’equip CB Ifach Calpe, que milita en Lliga EBA. Un enfrontament contra un equip fort que servirà per a reconéixer els punts febles i millorar-los de cara a l’inici de la competició. Aquest serà el primer d’un total de cinc partits, un per cada cap de setmana abans del 17 d’octubre, quan tindrà lloc l’inici de la lliga.

Quant a l’Eset-Ontinet femení, aquest disputarà el primer partit de pretemporada el dissabte 11 de setembre. Es jugarà a casa i contra el CB Ifach Calpe a les 17:00 hores.