Setembre comença amb el cartell de complet al 50% de les rutes turístiques

El mes de setembre, que comença aquest diumenge, arranca amb el 50% de les seues rutes turístiques amb les places esgotades. El cartell de complet s’ha penjat en la ruta del diumenge, dia 1, per les fonts urbanes i en la visita als refugis antiaeris del dia 8. Des de l’Ajuntament d’Ontinyent han informat que resten poques places per a la visita als refugis del dia 22 de setembre i per a la ruta dels personatges il·lustres i cases senyorials que es farà el 28 de setembre.

Quant al calendari previst per als pròxims mesos, en octubre tindrà lloc la ruta de Jaume I i teatralitzada i la ruta cicloturista. En novembre, serà la ruta senderista i la ruta de caça fotogràfica. L’any conclourà amb la ruta de les xumeneres, patrimoni industrial d’Ontinyent. Des d’octubre fins a desembre, també hi hauran fins a quatre visites als refugis antiaeris.

Les visites són sempre gratuïtes i amb places limitades, podent ampliar-se la informació i realitzar-se inscripcions a la Tourist Info d’Ontinyent ubicada al Palau de la Vila, de dimarts a dissabte de 9 a 13.30 hores i de dilluns a divendres de 16.30 a 19 hores. També poden formalitzar-se per telèfon (962916090) o per correu electrònic (ontinyent@touristinfo.net).