SOC recapta 1.413 euros amb una gala solidària en benefici d’ADIEM

El passat dissabte 6 de novembre, la Plaça Major es transformava en una passarel·la a l’estil de la Fashion Week. L’oferta comercial de l’associació SOC (Ontinyent Serveis i Comerç) es donava a conéixer amb un espectacle on la moda, la música, la màgia i l’humor anaven de la mà. La gala que era de caràcter solidari va recaptar un fons de 1.413 euros a benefici de l’Associació per a la Defensa i Integració del Malalt Mental (ADIEM). Una quantia que tal com explicaren Mercé i Rosanna, membres de la junta d’ADIEM, permetrà seguir fent activitats en l’àmbit de la salut mental. Una cita en la qual no va poder falta l’humor i frescor d’Eugeni Alemany, qui va ser l’encarregat de presentar la gala.

Al voltant d’una trentena de comerços de l’associació van participar tant de manera directa com indirecta en la desfilada que va tenir lloc a les set de la vesprada. Diferents models de la ciutat lluïren tota classe de peces de roba, des d’últimes tendències fins a vestits de comunió o roba interior. L’acte també va comptar amb un espectacle de màgia, així com diferents coreografies per mostrar productes de bijuteria i el talent de les perruqueres i perruquers associats.

A la cita també van estar presents representats públics com ara l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, que va destacar la importància d’aquest tipus d’esdeveniments per a l’economia local: “Hui hem pogut gaudir d’una gala, en la qual no sols hem pogut veure grans models de la nostra ciutat sinó el que és més important, veure tot allò que els comerços i serveis de SOC tenen per a oferir a la gent del poble, a la Vall d’Albaida i a les comarques veïnes”. La secretaria autonòmica d’Economia Sostenible, Rebeca Torró, també hi va estar present. “La Generalitat Valenciana hem tractat d’estar al seu costat en totes les ajudes que hem anat traient, i que ara, novament, amb el pressupost de 2022 continuarem recolzant-los”, va expressar. L’acte va finalitzar en la pujada a l’escenari de totes i tots els qui van fer possible la gala i la calor dels aplaudiments d’un públic que no va poder parar de riure amb la ironia de l’humorista valencià.