Som Ontinyent, una imatge per reforçar la unitat en aquesta lluita

Des de El Periòdic d’Ontinyent hem recuperat una imatge icònica. Va ser creada pel nostre company Vicent Beneito, un dels grans il·lustrados d’Ontinyent. Un disseny espectacular que recreava la nostra ciutat d’una forma imaginària i on unia el passat, el present i el futur a través de tres ponts: el pont Vel, el pont de Santa Maria i el pont del Salt del Bou, amb el fons de l’arquitectura recent i la visió històrica de la Vila.

Una imatge que va recrear la portada especial quan el nostre periòdic va arribar a les 1.000 edicions. Un disseny esplèndid que ara hem recuperat per a reivindicar que “Som Ontinyent. Som un gran poble que sap fer front a l’adversitat. Som una ciutat formidable que ho demostra quan està unida. Hem sigut, som i serem, per sempre, bona terra i millor gent. Tenim l’esperit de la lluita que ens van deixar els nostres majors. Aconseguirem eixir d’esta. Tornarem més forts. Seguirem endavant”.

Amb aquest text i aquesta imatge ens hem sumat a la idea de contagiar positivisme en la nostra última edició. Ho hem fet, a més, amb una sobrecoberta que donava les gràcies a tots aquells que ens estan facilitant la vida en aquest temps tan complicat. I, també, hem volgut aportar un granet de sorra regalant als nostres lectors una mascareta.