SORPRESA: Juanma Bas serà el nou president de l’Ontinyent

El termini per a la presentació de candidatures a presidir l’Ontinyent 1931 C.F. acabava anit amb una única proposta, la que configura l’equip de l’actual directiva, però amb una sorpresa: el candidat a president serà Juanma Bas.

L’actual entrenador del Juvenil de l’Ontinyent 1931 C.F. encapçalarà el projecte per als pròxims quatre anys basant la seua estructura amb el grup de fundadors i als quals s’han anat incorporant nous directius en aquesta primera etapa.

Juanma Bas, ex jugador de l’Ontinyent C.F., presidirà una junta que comptarà amb tres grans àrees al front de les quals estaran com a vicepresidents Rafa Gisbert (àrea social), Cefe Micó (àrea econòmica) i Miguel Ángel Mullor (àrea esportiva). El que fins ara ha estat president continuarà com a director de l’àrea esportiva de l’entitat.

Tot això encara està pendent de ser refrendat. Ara s’obri un periode per si es presenten reclamacions. Segons està previst en el calendari electoral el 9 d’abril podria ser confirmat com a nou president.