Sortegem dos cistelles de Nadal entre els lectors de El Periòdic d’Ontinyent

Com cada any El Periòdic d’Ontinyent celebra la seua pròpia tradició del 22 de desembre. El dia de la Loteria de Nadal preparem un premi, més que de consol d’incentiu i estímul, per a celebrar en família les festes nadalenques. Sí es tracta de les nostres cistelles. 2 cistelles que tenen la garantia de qualitat de l’empresa Distribuciones Comerciales de Alimentación Benicadell.

Cóm es pot optar a una de les dos cistelles?

Molt fàcilment. A l’edició de cada dissabte de El Periòdic d’Ontinyent s’inclou una butlleta que cal emplenar, retallar i enviar a l’adreça del nostre periòdic: Carrer Dos de Maig, 127-entresol. Les butlletes seran publicades fins el pròxim dissabte 17 de desembre a l’interior de les nostres pàgines. Cada lector pot presentar tantes butlletes (originals) com desitge.

El dijous 22 de desembre, a primera hora de la vesprada, a la redacció de El Periòdic d’Ontinyent se sortejaran les dos cistelles entre totes les butlletes que s’hagen rebut. I, de seguida, es comunicarà amb els guanyadors perquè puguen recollir-les i disfrutar-les en els dies grans del Nadal.

És una iniciativa de El Periòdic d’Ontinyent perquè és Nadal. Perquè és temps de regalar. Perquè ens agrada tindre detalls amb els nostres lectors. Perquè sí.