Un home de 82 anys agafat pel bou amb pronòstic reservat

Un veí d’Ontinyent de 82 anys resultava ahir diumenge ferit greu en la celebració del Bou en Corda. Els fets es van produir en la Plaça de Baix durant el segon del bous. El ferit va ser traslladat a l’Hospital d’Ontinyent amb traumatisme frontal i occipital, a més de diferents talls. El seu pronòstic, segons les últimes notícies que s’avançaven, era reservat.

D’altra banda, una dona de 47 també resultava ferida en mà dreta i traslladada per Protecció Civil a l’Hospital; i un home de 52, un dels portadors de la corda, era atés al propi recinte per traumatisme en falange de mà esquerra.

Tot això va ser el balanç que van deixar els bous del diumenge. Pel que respecta al dissabte, en la vaqueta, una dona de 60 anys era atesa després de rebre un colp al costat dret i en el genoll esquerre per entropessar. Al primer bou del dissabte una jove de 16 anys era atesa per laceració en genoll dret i tall al llavi inferior, i hematoma lleu frontal. També al primer bou home de 29 anys rebia atencions per hematoma en cama dreta i traumatisme a la mà esquerra per xafada del bou. Aquest veí va ser traslladat a l’Hospital. Finalment al tercer bou un home de 36 anys va patir un esquinç al peu dret. Els quatre veïns ferits eren d’Ontinyent.