Susana Martínez fa públic el cartell anunciador de les festes de Sant Carles

Aquest cap de setmana, els Juniors MD de Sant Carles d’Ontinyent han presentat el programa de festes pensat des d’ahir, dissabte 20 d’octubre, fins al pròxim diumenge 4 de novembre. Amb aproximadament una vintena d’activitats pensades en honor a Sant Carles Borromeu, aquesta festivitat farà possible distints esdeveniments, com des de processons i cercaviles fins sopars i vetlades pensades per a aquelles i aquells que formen part del moviment juvenil.

Ahir, a les 19.00 hores de la vesprada, a la mateixa església de Sant Carles Borromeu, tenia lloc la presentació del cartell de les Festes de Sant Carles d’aquest 2018. L’autora de la imatge de les festes, Susana Martínez Soriano, va estar presentada pel seu fill, Jordi Silvestre, qui ha format part d’aquests Juniors com a xiquet i educador del centre.

Al seu torn, la dissenyadora aprofitava per a explicar la importància de la ceràmica al cartell, així com per a fer un recorregut per la seua infantesa al pati de La Niñez. A més, Susana va referenciar el conegut artista ontinyentí Joan Martí, donant pas a les paraules de Juan Carlos Bonet, secretari dels Juniors de Sant Carles.

Finalment, amb l’entrega dels programes de festes als representants institucionals, tant de la parròquia com de l’Ajuntament, es donava per tancada la presentació del cartell, donant pas a l’extensa programació festiva que comptarà hui, a partir de les 12.00 hores, amb el concurs de paelles al mateix pati de La Niñez.