La gota freda suspén i ajorna diverses activitats del cap de setmana

Com a conseqüència de la gota freda, han sigut moltes les activitats i esdeveniments suspeses i ajornades durant aquest cap de setmana. Segons l’Agència Estatal de Meteorologia, al llarg del dia de hui, amb una probabilitat de precipitació del 100%, s’esperen fortes pluges des de primeres hores del matí. Per a demà, diumenge 21, es preveu també pluja durant tot el dia.

Una de les activitats ajornades al pròxim dissabte dia 27, pensada per a aquest matí, és la matinal infantil organitzada per l’Associació Càncer Ontinyent ANIMA, la qual estava programada per tindre començament a les 11.00 hores a la plaça de la Concepció.

Pel que fa a aquesta vesprada, a la localitat de Quatretonda s’ha decidit també cancel·lar la primera Entrada de Moros i Cristians del municipi a causa de les complicacions meteorològiques.

Respecte a l’esport, aquest dijous el Club Esportiu Esport Base Ontinyent anunciava, mitjançant les xarxes socials, la decisió de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana de suspendre els partits de F-8, d’infantils i cadets, d’aquesta jornada. No obstant això, el futbet escolar que es disputa cada dissabte al poliesportiu d’Ontinyent ha optat per jugar els partits a les escoles que disposen de pista coberta.

Per a demà de matí, cap la possibilitat que l’Aplec de Gegants i Cabets Ontinyentins, realitzat pels col·legis de la ciutat, s’ajorne també fins al pròxim divendres dia 26. L’organització ha informat que serà el mateix diumenge de matí quan es prenga la decisió.