Tallers infantils, dansa i música en la jornada de reflexió

Segons l’Agencia Estatal de Meteorologia la pluja ens deixarà gaudir hui a Ontinyent de totes les activitats lúdiques i d’oci programades per aquest dissabte de jornada de reflexió, previ a les eleccions d’aquest diumenge.

‘Ontinyent al Carrer’ tancarà la seua 7a edició després de tres dissabtes omplin de color, música i activitats el carrer Martínez Valls. Una vegada més, les xiquetes i xiquets seran els protagonistes de la jornada. A partir de les 18:00 hores començarà l'”Espai per als menuts”, on l’escola de dansa Másters Ballet serà l’encarregada d’oferir una sèrie de tallers manuals i activitats infantils al llarg de tot el carrer. A continuació, cap a les 19:30 hores, es durà a terme una gran desfilada de cloenda baix un cel de més de 1.000 catxirulos de colors.

Aquesta no serà l’única activitat programada per aquest dissabte. Abans, a les 12:00 hores, la terrassa del Centre Comercial El Teler acollirà un concert dels coneguts músics locals Mimi i Camilo.

A la mateixa hora, donarà inici la celebració del 5é aniversari de l’Ateneu Popular de Ca la Mera. La jornada començarà amb la presentació del projecte de l’aldea deshabitada de Barchel i es debatrà al voltant de la seua situació actual. Després de dinar, l’aniversari continuarà a partir de les 17:00 hores amb l’actuació d’Ainda Não Street Band i una Jam Session lliure. L’accés i la participació de totes les activitats serà lliure i gratuïta a excepció del dinar.