‘Taxi’, el curt d’Isaak Gracia es projectarà al març a Mèxic

Un fotograma del curtmetratge d’Isaak Gracia.

El curtmetratge Taxi, de l’ontinyentí Isaak Gracia, acumula nombrosos reconeixements des que va estrenar. Ha tancat l’exercici amb 28 seleccions en festivals Internacionals i 3 premis, incloent-hi dues mencions especials del jurat.

L’última notícia és que Taxi serà projectat pròximament, al març, en la mostra de cinema ‘Veracruz m’omple d’orgull’ de la Cimera Tajin a Mèxic, un dels més importants festivals multiculturals d’aquest país, l’únic en el seu tipus que es realitza en una zona arqueològica de la cultura Huasteca.

La sinopsi d’aquesta història conta com “en el surrealisme mexicà tot pot succeir-li a un estranger que viatja per a retrobar a la seua promesa”. Cal destacar que el curtmetratge està protagonitzat per Roberto SosaIsaak GraciaAlejandra AmbrosiEduardo Azouri, Orlando de Moguel Cecilia de Guevara. Quant a la part tècnica, està dirigit pel mateix Isaak Gracia i produït per Delphis Entertainment en coproducció amb Filmat a Veracruz, AlucineMX i RTV de Veracruz, i ha comptat amb el suport del govern de Veracruz en diversos camps.

A la seua gran acceptació també ha contribuït la distribució a càrrec de LineUP Film Agency des d’Espanya. Cal destacar que els tres premis aconseguits per Taxi són menció especial del Jurat en el Fano International Film Festival 2021 (Itàlia); menció especial del jurat en l‘IV Festival VIC Film (Mèxic) i Premi del jurat al millor curtmetratge de l’IX Certamen de Curts Cardiarfilm.

Isaak Gracia, actor, director i productor, acumula innombrables èxits en el seu currículum, com el Best International Web Sèries by Sundance TV, amb la seua sèrie Unknown i el premi del jurat a millor curtmetratge, en el Cadiarfilm 2021, amb Taxi, entre altres.