L’Escola del Triatló d’Ontinyent present al VII Duatló de Carlet

L’Escola del Triatló Ontinyent s’ha desplaçat aquest diumenge fins a la localitat valenciana de Carlet per a participar en el VIII Duatló Escolar Ciutat de Carlet. Els esportistes van estar acompanyats pels seus entrenadors Pau Extremera i Jordi López, en una jornada que s’emmarca als Jocs Esportius organitzats per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

Els primers a prendre l’eixida van ser les i els esportistes de la categoria Juvenil, on Enrique Torras va estar l’encarregat de representar el club ontinyentí en una cursa formada per un primer segment de carrera a peu de 2.000 metres, un segment ciclista de 8,4 quilòmetres i un últim segment de carrera de 1.000 metres. Aquesta mateixa distància va haver de completar també Rafel Moral, qui va competir en categoria Cadet.

Tot seguit seria el torn per als infantils, on el Triatló Ontinyent va comptar amb quatre representants. Ainhoa Montesinos, qui va aconseguir la tercera posició, va estar acompanyada per Jaume Gironés, Blai Boscà i Álvaro Vicedo en un duatló format per 2.000 metres de carrera a peu, 6,3 quilòmetres de ciclisme i 1.000 metres de carrera a peu.

En categoria Aleví, amb 1.000 metres de carrera a peu, 4,2 quilòmetres de ciclisme i 500 metres de carrera a peu, la capital de la Vall d’Albaida va estar representada per Arnau Sanz, Joan Puertos, Gerard Puerto, Biel Campos, Daniela Vidal, Amanda Soler i Inés Pla.

La participació més gran per als ontinyentins arribaria amb la cursa dels benjamins, on 13 esportistes del club van completar 500 metres de carrera a peu, 2,1 quilòmetres de ciclisme i 250 metres de carrera a peu. Ander Juan va creuar el segon l’arc de meta, seguit dels seus companys Carles Gironés, Hugo Sanz, Izan Martínez, Asier Anaya, Arnau Sierra, Daniel Pérez i Marc Oviedo. Neus Gandia, Nara Cremades, Martina Pla i Berta Donat van ser les participants de la categoria femenina.

L’esportista més menuda de l’Escola en participar al VIII Duatló Escolar Ciutat de Carlet va ser Mia Penadés, qui va córrer 250 metres, va pedalejar 1’3 quilòmetres i va tornar a córrer 125 metres en categoria Prebenjamí, on competeixen xiquetes i xiquets nascuts en 2015.