Torna la mostra de cinema documental de Montaverner

Montaverner dona el tret d’eixida a una nova edició de MON·DOC que se celebrarà del 19 al 27 de novembre; una cita imprescindible per als cinèfils i amants del documental de tota la comarca. Serà a les 20.00 hores a l’Auditori Luís Peiró amb la gala inaugural, a la qual assistiran autoritats i associacions locals i comarcals, així com representants del món cultural.

La Mostra, primera a la Comunitat Valenciana dedicada íntegrament al cine documental, compleix 13 anys en plena forma i amb molt de futur al davant. Sense fer cas de les supersticions, l’organització ha programat un total de 19 projeccions amb gran diversitat temàtica i amb documentals de qualitat que faran les delícies de tots els públics. Sis llargs i set curtmetratges que competiran en les dues seccions del Premi MON·DOC, així com al Premi del Públic, i sis documentals fora de concurs. Com a novetat enguany es projectarà el treball guanyador del 1r Concurs de Curtmetratges Contra la Violència de Gènere i per la Igualtat de Montaverner, ‘El vestido de novia’; serà el dijous 25 i en l’acte es farà entrega del premi a Enrique Muñoz, director del curt.

Durant tota la setmana visitaran Montaverner directors i directores, productors i protagonistes de molts dels documentals que es projecten per tal de presentar els seus treballs al públic assistent. Una oportunitat única per conéixer de primera mà l’apassionant món del cine documental.

Després d’una edició marcada per les restriccions per la Covid-19, la d’enguany recupera la normalitat pel que fa a les projeccions en sala i l’aforament d’aquestes, amb l’única excepció de l’ús de la mascareta tal com estableixen les normatives actuals. Totes les sessions són gratuïtes i amb entrada lliure fins a completar l’aforament.

La programació completa de MON·DOC pot consultar-se a la web: https://www.montaverner.es/seccion/mon-doc .