Torna l’aigua al riu Clariano

Aquest cap de setmana la pluja ha tornat a deixar-se veure a la nostra ciutat. Segons les mesures realitzades al respecte, durant el matí del diumenge han caigut fins a 25 litres per metre quadrat en Ontinyent, un fet que moltes i molts consideraven necessari tenint en compte que l’última pluja rellevant es va produir el 28 de desembre, fa ja més de tres mesos.

Un dels principals afectats al municipi quant a l’escassetat d’aigua ha estat el Pou Clar i, en conseqüència, el riu Clariano al seu pas per Ontinyent. La pluja de hui, sumada a la de demà, fan possibles fotografies com aquesta, en la que el Pont Vell torna a servir per a passar d’un marge a l’altre del riu salvant l’aigua.

Per a demà, dilluns 1 d’abril, i segons l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), existeix una probabilitat de precipitació del 100% des de primeres hores del matí fins a les 18.00 hores de la vesprada. No obstant això, la pluja més intensa es preveu per a aquesta nit al voltant de les 22.00 hores, podent arribar als 3’4 litres per metre quadrat.