Tot a punt per al concert de Buhos i Maluks

L’Ajuntament d’Ontinyent està ultimant els detalls del muntatge per al concert dels grups Buhos i Maluks d’aquesta nit, al pàrquing de Paduana i que s’inclouen en la programació ‘Ontinyent en Concert’.
Un escenari de més de 100 m², equip de llum i de so, tanques antiallau enfront de l’escenari i tots els elements per a l’actuació estan sent instal·lats en aquest recinte, que obrirà les portes a les 22:30 hores, començant les actuacions a la mitjanit.

Enguany la novetat és el canvi d’ubicació de l’escenari, en la safata situada més a prop del llit del riu Clariano, tot i que el recinte serà aprofitat completament per a distribuir els diversos elements que inclouran dues zones de carpes, un punt violeta, i una zona de WC portàtils i urinaris, dos d’ells adaptats. L’entrada serà en l’accés habitual de vehicles des de l’avinguda de Sant Francesc, havent eixides tant per eixa part com per la que dóna al Museu del Tèxtil.

Les entrades també es podran adquirir en les taquilles disposades a la plaça de la Concepció des d’aquest dimarts a les 20:00 hores, al mateix preu de 12 euros. Després de les actuacions de Maluks i Buhos, la vetllada la tancarà la música electrònica de Dj Karlos-K.

La regidora de festes, Àngels Muñoz, animava a la ciutadania d’Ontinyent i la comarca “a gaudir d’una nit que sempre és molt especial, on els grups donen el millor de si en un ambient de festa que és únic al llarg de l’any. Animem a totes i tots a assistir a aquest concert i a la resta d’actes que tindran lloc aquests dies de la Setmana Gran, sempre de manera responsable, tranquil·la i respectuosa amb els altres”.