Tots els canvis que has de saber sobre l’arribada hui de Jacobo a Ontinyent

L’Associació d’Amics dels Reis Mags d’Ontinyent prepara, a partir de hui, dos dies màgics per a xiquets i majors. Però enguany n’hi ha alguns canvis que cal tindre en compte.

Jacobo per la costereta

A diferència del que passava altres anys, Jacobo arriba a Ontinyent per la costereta del Carril hui per la vesprada. A partir de les 16:30 hores està prevista la seua aparició i remuntarà fins arribar a l’encreuament del Pont de Santa Maria.

Al Palau de la Vila

Altra novetat, i molt destacada, serà que des de les 17 hores, l’Emissari Reial rebrà a tots els xiquets i xiquetes al Palau de la Vila. Allà estarà instal·lat el seu campament i al voltant, a les places, n’hi haurà activitats d’ambientació.

Despertà

Però encara n’hi ha més innovacions per a l’edició d’enguany. Perquè al Palau de la Vila s’ha disposat una habitació per a que Jacobo puga pernoctar. Demà dijous 5, a les 10.30 hores estan citats els xiquets i xiquetes per a despertar a Jacobo. Ho faran amb la cançó ‘Desperta Jacobo’ que s’ha composat per a l’ocasió.

Desfilada

I després de despertar l’Emissari Reial, es posarà en marxa la comitiva que arribarà a la Plaça Major a través de Tomàs Valls perquè el carrer Sant Jaume està tallat en la part inferior. Jacobo anunciarà l’arribada dels Reis per a la vesprada.

A les 18 hores tindrà lloc l’adoració de Melcior, Gaspar i Baltasar a la parròquia de Sant Josep i, després, s’iniciarà la Cavalcada per José Simó, Martínez Valls, Daniel Gil i Carrer Major fins a la Plaça Major.