Tradició i cultura valldalbaidina a la III Fira de Pinet

Un any més, la localitat de Pinet celebra, aquest cap de setmana, la seua Fira Gastronòmica i Artesana, situada al llarg del dia al voltant de la plaça principal. Segons afirma Anna M. Bixquet, regidora de l’ajuntament de la localitat, aquest encontre pretén donar a conéixer el municipi, així com la seua cultura i la gastronomia característica de la zona.

La bona acollida per part de la localitat, així com pels diferents establiments i petits negocis dedicats a l’artesania, han fet possible la realització d’aquesta tercera fira. Al llarg del dia de hui, els assistents podran gaudir, des de les 10.30 hores, de les diferents activitats organitzades per l’Ajuntament de Pinet, entre les quals es troben els tastos gastronòmics, els jocs tradicionals o les visites guiades al Racó Verd.

A més, la III Fira gastronòmica i Artesana de Pinet ofereix la possibilitat de gaudir de dues exposicions. Per una banda, José Ramon Morant, veí de Pinet, proposa una col·lecció de motocicletes i bicicletes elaborades amb materials reciclats. D’altra, ‘Pinatells cor d’acer’ tractarà de mostrar, mitjançant arxius i imatges, l’incendi de 1964, així com el viscut al mateix municipi fa tan sols uns mesos.