Treballen en les filtracions del pavelló Europa

Els esportistes i els clubs que fan ús del pavelló Europa s’han dut aquesta setmana una desagradable sorpresa. Els problemes de filtracions del pavelló Europa continuen i aquesta setmana l’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat les actuacions per a resoldre-les. Dimecres, l’empresa contractada va dur a terme unes proves per a descobrir el trencament del colze d’una canonada.

La problemàtica va arribar quan els esportistes i clubs que fan ús d’aquesta instal·lació es van trobar la pista bruta i en part inutilitzable, sense rebre cap avís previ.

Des de la regidoria d’Esports, el seu responsable, Ferran Gandia, explica que aquest divendres l’empresa contractada té previst finalitzar els treballs i lluir de nou la paret. Gandia assegura que en el cas que no fóra possible finalitzar l’actuació el mateix divendres, es desmuntarà la bastida i es deixarà la pista en condicions perquè no interferisca en l’activitat esportiva del cap de setmana, reprenent-se els treballs el dilluns.

Aquest no és l’únic problema que està tenint el pavelló Europa, que va ser remodelat en 2022 amb un pressupost de més de 300.000 euros del programa de fons europeus FEDER-EDUSI. Segons informa el regidor d’Esports, la pista s’està enlairant en alguns punts, separant-se del sòl. Un problema que també està en vies de solucionar-se, ja que de manera imminent s’instal·larà un rodapeu.