Tres dies de Mercat Medieval i festa al carrer pel Mig Any

Ontinyent es disposa a viure un cap de setmana on les baixes temperatures previstes es combatran amb molta dosis de festa. La ciutat viu el Mig Any Fester i ho fa durant tres dies intensos d’activitats i programació que arranquen hui divendres per la vesprada.

A la zona de la Plaça de l’Ajuntament i la Plaça de Baix aquesta vesprada, a les 19:30 hores, s’inaugura el Mercat Medieval. Ho farà amb una cercavila en la qual participaran les autoritats polítiques i festeres acompanyant el pregoner, José Vicente Donat, que pronunciarà el seu pregó sobre les 20 hores des del balcó de Festers.

Però sens dubte la festa es viurà a les comparses i als carrers durant el dia de demà dissabte. També ho farà en l’estadi municipal El Clariano on a partir de les 11 hores es disputa la final del campionat de futbol del Mig Any.

A les 17:30 hores, a l’encreuament entre Martínez Valls/alcalde Paco Montés/Dos de Maig arranca la gran desfilada del Mig Any, un acte que ha anat guanyant en prestigi i dignitat als últims anys amb la implicació de les comparses, fonamentalment les de càrrec. La desfilada serà retransmesa en directe pels canals Facebook i Youtube de El Periòdic d’Ontinyent.

I el diumenge es tanca el cicle de concerts de música morocristiana al Teatre Echegaray. Serà amb el concert de la Societat Unió Artística Musical, en una audició que també serà retransmessa en directe pels canals de El Periòdic d’Ontinyent.