Tres dies per a plantar-li cara al càncer de mama

Aquest dissabte, 19 d’octubre, es commemora el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama i, com ve sent habitual, l’Associació Càncer Ontinyent, Anima, ha preparat diferents activitats per a visibilitzar aquesta malaltia que afecta a una gran nombre de dones en la nostra societat.

Enguany la programació es fa més extensa que altres anys i l’agenda s’encetarà demà, 18 d’octubre, amb un concert a les 20 hores, a l’esplanada del centre comercial El Teler. Actuaran ‘Mimi y los trileros’ en una cita organitzada per la Farmàcia José Iborra i el C.C. El Teler i la recaptació del concert es destinarà a Anima.

Dissabte, Anima, Planifica y Evoluciona-Dulce Bebé, Eurobikers i ADIEM han organitzat un homenatge al ciclista basc Markel Irizar, qui va patir un càncer. L’acte tindrà lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent, a les 20 h, i a més de l’homenatge hi haurà un interessant col·loqui en el qual participaran el mateix ciclista, la seua mare, l’atleta Natacha López, qui també va patir un càncer, i la psicòloga d’Anima, Sonia Fracés.

L’endemà, 20 d’octubre, serà el torn de la Matinal Càncer de Mama. A partir de les 10 hores i fins les 13 hores, s’oferiran diversos actes a la plaça de la Concepció com ara l’arribada de la marxa ciclista homenatge a Markel Irizar; tallers per als més menuts a càrrec de monitors dels Juniors de Sant Josep i Hulahoop; hi haurà classe de ioga a càrrec de Laura Gandia; aeròbic familiar a càrrec de Paloma Gandia; punts de venda de manualitats i loteria i a les 13 hores, lectura de manifest i alçada de mans pintades.