Una cursa universitària i integradora

Tot el Campus Universitari d’Ontinyent ha eixit al carrer per a participar en la I Cursa ‘Campus d’Ontinyent’. Una activitat integradora i apta per a tots aquells que formen part de la vida diària de la universitat.

Prop de trescentes persones, totes elles estudiants dels graus d’Infermeria, Administració i Direcció d’Empreses, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Magisteri Infantil, Unisocietat, professorat i personal del campus, han recorregut mil hui-cents metres corrent o a peu, segons les preferències de cadascú.

La cursa es troba emmarcada dins de la Universitat de Tardor i ha estat organitzada pel professorat i alumnes del grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

Aquest projecte innovador ha unit a tot el campus i la seua pretensió és crèixer en les pròximes edicions.

La cursa també ha tingut un vessant solidari, ja que els participants han col·laborat amb Caritas fent donacions d’aliments. Tots aquells que han fet la seua aportació altruista han rebut una papereta per a entrar en un posterior sorteig de material, aportat per diferents institucions que han volgut unir-se a la iniciativa. L’Ajuntament d’Ontinyent també s’ha involucrat en l’organització d’un esdeveniment educatiu innovador a la ciutat.

La I Cursa Campus d’Ontinyent ha unit valors com són la solidaritat, la germanor, els hàbits de vida saludable però, sobretot, ha servit per a demostrar que el més important és participar.