Triatló Ontinyent puja al pòdium al provincial de Benifaió

El passat cap de setmana, una quinzena d’esportistes de l’Escola del Club Triatló Ontinyent reprenien la competició provincial de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana en la localitat de Benifaió. En aquesta ocasió, les xiquetes i els xiquets del club ontinyentí van competir en la tercera edició de l’Aquatló Escolar organitzat pel Triesport Roquete.
La prova va comptar amb curses per a les categories juvenils, cadet, infantil, aleví, benjamí i multiesport. Pel que fa als esportistes més majors, els juvenils, aquests havien de completar una natació de 400 metres i una carrera a peu de 2.200 metres. La mateixa distància haurien de córrer a continuació les i els participants de la categoria cadet, on els ontinyentins Jaume Gironés i Ainhoa Montesinos es van proclamar campions en categoria masculina i femenina respectivament.
Les xiquetes i els xiquets nascuts en 2010 i 2011 (categoria infantil) completarien 300 metres de natació i 1.700 metres de carrera a peu. Tot seguit era el torn dels alevins, on els de la capital de la Vall d’Albaida tornaven a tindre representació al pòdium amb la tercera posició de Carles Gironés, qui va completar una cursa de 200 metres de natació i 1 quilòmetre de carrera a peu.
L’última de les categories en comptar amb membres de l’escola del Triatló Ontinyent entre els tres primers classificats va ser la categoria, benjamí, amb Hugo Sanz i Neus Gandia, que van ser segons. Sanz i Gandia van realitzar un aquatló format per 100 metres de natació i 500 metres de carrera a peu. Les i els esportistes del 2016 van ser els últims a competir amb la cursa de la categoria multiesport, tancant el matí amb una prova combinada de 50 metres de natació i 200 metres de carrera a peu.