Troben 5 gats i un pardal morts per enverinament en Sant Rafel

Alguns veïns d’Ontinyent han denunciat en les seues xarxes socials que s’han trobat diversos gats i un pardal morts per enverinament en la zona del parc i antic vial de Sant Rafel. Segons ha tingut coneixement aquest periòdic, serien 5 gats els morts de moment en la zona.

Alguns dels animals morts es van trobar la setmana passada, un gat i un pardal, i els dos “estaven molt pròxims i no presentaven ferides”, afirmen des de l’establiment especialitzat en alimentació i productes per als animals ‘Huellas’ de la ciutat. El gat va ser portat al veterinari pels responsables de la tenda, qui va confirmar que havia sigut “enverinat”.

Un altre dels animals enverinats s’ha trobat aquesta mateixa setmana. Es tracta d’una gata que estava en els voltants del centre de salut de Sant Rafel i estava en període d’alletar a les seues cries, les quals han quedat òrfenes, per la qual cosa esperen des de ‘Huellas’ poder trobar-los casa prompte. A més, afegeixen, “els hem portat al veterinari i estan sans”.

Aquests fets han fet sonar les alarmes pel problema de salut pública que podrien ocasionar. És per açò que es té la intenció de denunciar els fets davant la Policia Nacional.