fbpx

‘Poble Nou, Cultura a la fresca’ comença hui amb la projecció de ‘Tigernut’

L’Associació Veïnal de Poble Nou convida a tot aquell que vulga a gaudir de ‘Poble Nou, Cultura a la fresca’, un cicle de projeccions al carrer, amb format de sopar baix braç, cine d’estiu i posterior tertúlia, que se celebrarà durant aquest mes de juliol.

L’activitat comença hui dimarts amb la projecció del documental ‘Tigernut. La patria de las mujeres íntegras’, a la placeta de Capellans-Les Eres a les 22 hores. Una pel·lícula que no ha estat exempta de polèmica, ja que “el treball espera judici després que la multinacional denunciada a la pel·lícula demandara el productor i les col·laboradores”.

Una volta finalitzat el documental, tindrà lloc la tertúlia amb el seu director Andoni Monforte ‘Antxón’ i la presidenta de CIM Burkina Llanos Rodríguez, que es farà mitjançant una videoconferència en directe, “perquè ens puguen explicar de primera mà la seua experiència i per a poder resoldre els dubtes que sorgisquen després del visionament”.

'Poble Nou, Cultura a la fresca' comença hui amb la projecció de 'Tigernut' El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent

L’audiovisual explica l’espoli a terres africanes per tal d’explotar la xufa, a costa del sofriment i les condicions de semiesclavitud amb les que es veuen obligades a conviure les persones treballadores de l’explotació.

Abans de la pel·lícula tindrà lloc el sopar baix mà, a les 21 h.

L’activitat ‘Poble Nou, Cultura a la fresca’ naix “per la motivació d’unir la cultura, la gratuïtat i
l’estada al barri. Les places designades per als sopars i projeccions són xicotets tresors als que
conviuen el veïnat”, assenyalen des de l’associació veïnal.