Ultimen l’obra de la nova cafeteria del Mercat d’Ontinyent

Pràcticament a punt. Les obres han avançat i apenes queden els últims detalls per a la seua finalització. La nova cafeteria del Mercat Municipal d’Ontinyent entra en la recta final de la seua construcció i està quasi acabada.

D’altra banda, en les últimes setmanes, s’han portat a terme diferents proves del mecanisme de les escales mecàniques que han de connectar la Plaça del Barranquet amb el Mercat Municipal. Tant les instal·lacions de la cafeteria del Mercat Municipal com les escales mecàniques seran inaugurades al mateix temps, previsiblement tal i com informen fonts municipals en les pròxims setmanes de desembre, abans d’acabar l’any.

Cal recordar que les obres de l’entorn del Mercat Municipal, així com la reforma de les instal·lacions, estan finançades amb fons europeus, obtinguts a través del programa EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Sostenible Integrada), en una transformació global de la ciutat. Un canvi que s’està fent, financerament, entre dues institucions: el consistori ontinyentí i l’administració europea, amb l’aportació del 50% dels fons cadascun. Aquests treballs tenen un pressupost de 385.638 euros. Les obres per al condicionament de les escales mecàniques es van iniciar el desembre del 2022 i ja estan concloses.