Nova iniciativa: es cobrarà un euro solidari en el campament de Jacobo

Buscant evitar les llargues cues a tots aquells que vulguen visitar a Jacobo, en el Palau de la Vila, el 4 de gener, l’associació mantindrà el sistema d’entrades “amb una web millorada i adaptada per a l’alta demanda d’aquests dies, esperant i tractant d’evitar que es col·lapse i tothom puga traure l’entrada. Una iniciativa que respon a la necessitat de fer de filtre a aquelles persones que demanen entrades en diferents franges horàries”, expliquen.

La novetat és que aquesta entrada costarà un euro i tot el que es recapte anirà destinat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer, concretament a la secció d’ajuda al càncer infantil, de manera que “l’alegria que ens inunda a tots en els dies de Nadal i sobretot amb l’arribada dels nostres volguts i esperats Reis Mags la puguem traslladar a aquells que tenen més necessitat que ningú de ser feliços, sobretot quan es tracta de xiquetes i xiquets”.

A més de l’aspecte solidari, la iniciativa pot servir a què les persones que facen les reserves acudisquen realment a la cita. Com detallen des de l’associació: “Aquesta iniciativa respon a la necessitat de fer de filtre a aquelles persones que demanen entrades a diferents franges horàries i sobretot a fer solidaritat en nom del nostre benvolgut Jacobo, ja que l’entrada tindrà un cost simbòlic d’1 € per a garantir que només se sol·liciten aquelles entrades a les quals realment se’ls donarà ús. Esperem que la ciutadania tinga a bé entendre la iniciativa, sobretot per l’esperit solidari de la mateixa”, conclouen.