Un centenar de joves de 10 països visiten Ontinyent dins d’una col·laboració d’escoles d’idiomes amb l’Ajuntament

Prop d’un centenar de joves estudiants provinents d’Alemanya, Itàlia, Països Baixos, Àustria, Estats Units, Japó, Corea del Sud, Marroc, Noruega i Dinamarca han visitat aquest dissabte la ciutat d’Ontinyent. Ho feien al marc d’una activitat organitzada des de les escoles d’espanyol “Costa de Valencia” i “Taronja School” amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent, i guiada per l’ontinyentí Arnau Vañó.

La visita començava al Mirador de Sant Rafel i comptava amb la participació de la regidora de Turisme, Sayo Gandia i el regidor de Cultura, Àlex Borrell, qui donaven la benvinguda als i les joves a la ciutat en un espai emblemàtic. Així, la regidora explicava que “des del Mirador de Sant Rafel es pot veure el Riu Clariano, que volem deixe de ser una frontera que separa els barris de la ciutat per a ser un punt d’encontre. Per això, s’han recuperat espais com la Muralla Nord, el Pont Vell o s’està regenerant el barri de la Cantereria”.

Els i les joves també visitaven el paratge el Pou Clar on a més de conéixer la importància de tenir cura dels paratges naturals feia una ruta de senderisme aquàtic on descobrien els paratges del Pou de la Reixa, el Pou dels Cavalls i el Pou de l’Olleta.

D’altra banda, des de la Regidoria de Turisme s’està treballant en la celebració d’una ruta per la Vila amb llengua de signes per al pròxim 8 de juliol perquè, com afirmava la regidora Sayo Gandia, “som una ciutat inclusiva i volem proporcionar un turisme cultural per a totes i tots”. Les persones interessades podran inscriure’s al següent enllaç: https://goo.su/F4Zjezr