Un conductor embriac sembra el pànic en el Mig Any d’Albaida

Segons han informat des de l’Ajuntament d’Albaida, el dissabte a la nit, a les 21.45 hores aproximadament, en plena celebració del Mig Any Fester de la localitat, “un vehicle tot terreny de gran cilindrada va interrompre en la desfilada”.

Segons expliquen, “un dels nostres policies locals es va situar enfront del cotxe, a l’altura de la plaça Major, realitzant-li el senyal de parada i posant així en perill la seua integritat física. Malgrat això, el conductor va fer cas omís i l’agent va haver d’apartar-se per tal de no ser atropellat”. El vehicle, que va sembrar el pànic a la localitat, va continuar per diferents carrers de la ciutat “havent d’avisar al públic que esperava en la calçada per veure les filaes passar que s’apartaren. L’agent va iniciar una persecució i va aconseguir atrapar al vehicle infractor al carrer de la Verge de Gràcia”, expliquen des de l’Ajuntament d’Albaida.

El conductor va ser sotmés a les proves d’alcoholèmia “donant un resultat positiu que quasi triplicava la taxa legal permesa. L’infractor ha sigut imputat pels delictes de conducció temerària amb risc concret a la vida i conducció davall la influència de begudes alcohòliques”, expliquen fonts municipals.

Des de l’ajuntament albaidí “volem donar les gràcies al nostre agent veterà de la Policia Local per haver evitat un mal major i també a la Guàrdia Civil d’Albaida així com al destacament de la benemèrita de Tràfic de Xàtiva per la seua ràpida actuació a l’hora de realitzar les proves”.

Les diligències, a hores d’ara, es troben als Jutjats d’Ontinyent.