Un conductor en sentit contrari dins del túnel de l’Olleria

Una sorpesa desagradable i un esglai ben fort. Això és el que van patir alguns vehicles que circulaven el dijous passat al voltant de les 22 hores en direcció cap a Ontinyent quan van trobar un vehicle circulant en direcció contrària. El turisme venia en direcció cap a València i acabava de travessar el túnel de l’Olleria (el més nou).

El conductor, un home de 83 anys, va arribar a l’autovia A7 i va continuar en direcció cap a València enfrontant-se a tots aquells que conduïen en el sentit correcte cap a Albacete. Els continuats avisos que es van rebre al 112 van mobilitzar la Guàrdia Civil que, des de la comandància de Canals, va coordinar un dispositiu per intentar bloquejar el conductor que va arribar fins a Alginet després de recórrer, aproximadament, uns 35 kilòmetres en contradirecció.

Afortunadament les hores de la nit i l’escasa circulació, així com la intervenció de l’Agrupació de Tràfic de la Guàrdia Civil ralentitzant o parant el trànsit van permetre la detenció del vehicle i es va evitar qualsevol accident. Va ser clau la implicació dels conductors que van cridar per alertar de la situació. Segons alguns testimonis, possiblement, el conductor es va equivocar a l’eixida de la rodona que connecta amb l’Olleria i la CV-60 que enllaça amb la costa.