Un conductor rescatat en el Camí Vell d’Agullent

Un vehicle s’ha quedat atrapat al pas baix de la via del tren del Camí Vell d’Agullent. Tal com informen fonts municipals, el conductor ha eixit del cotxe amb ajuda dels bombers.

Sembla que la pluja ha amainat i donat una xicoteta treva. No serà durant molt de temps, ja que les previsions meteorològiques anuncien de nou intenses precipitacions per aquesta vesprada i tota la matinada.

Fins al moment, des de l’Ajuntament d’Ontinyent han informat de diverses actuacions. Així, a les 15.00 hores, continuaven tancats de manera preventiva el Camí de Pola, el Carril i el Camí Vell de Xàtiva. Pel que respecta als principals accessos a la població, aquests estan oberts i transitables, amb la puntualització d’un tall en l’entrada des de la CV-81, procedent de Bocairent.

El consistori ha informat també de la retirada de solsides de terra en el Camí Vell d’Agullent, la senda de Cinc Germans, el Camí Font Santa, Camí del Cementeri, Camí de la Puríssima i Camí de Pola.

A més, en el carrer Cantereria, s’ha produït una inundació en un dels habitatges. Membres de l’Oficina Tècnica Municipal s’han desplaçat per a comprovar de primera mà la situació. Des del consistori expliquen que “ha entrat un poc d’aigua al llavador” i matisen “l’obra del talús està al 80%, però no està acabada”.

CAMÍ DE POLA
El veïnat del Camí Font de Pola, en Helios, han denunciat estar incomunicats durant el matí. Des de l’associació veïnal d’aquesta zona expliquen que des de fa anys, cada vegada que hi ha fortes pluges, sofreixen el tall del camí i la conseqüent incomunicació. Una situació que afectaria a més d’un centenar de vivendes. Els afectats asseguren que el camí es veu afectat per l’embossament d’una palafanga, competència de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i afirmen que “hem denunciat aquesta situació a l’Ajuntament en moltes ocasions, però ens diuen que és competència de la Confederació, mentre que en aquest organisme ens diuen el contrari, que el camí és municipal i que ha d’arreglar-ho l’Ajuntament”.