El Triatló Ontinyent viu un intens cap de setmana amb l’escolar de Puçol i la Copa d’Espanya MD de Pamplona.

Aquest cap de setmana menuts i grans del Club Triatló Ontinyent s’han vestit el tritaje per a participar en diferents competicions. D’una banda, 30 triatletes de l’Escola del club ontinyentí s’han desplaçat fins a Puçol per a participar en el XVI Triatló Escolar de Puçol, organitzat per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i integrat al calendari de proves de la Fase Provincial dels Jocs Esportius. D’entre les i els 30 participants, destaca la primera posició obtinguda per Neus Gandia en categoria Benjamí.
Dissabte de vesprada va ser el torn per a cinc dels membres del grup d’adults del Triatló Ontinyent. Gabri Vidal, Quique Campos, Toni Bataller, Arán Reig i Jorge Calatayud van viatjar al nord de la península per a participar en la Copa d’Espanya de Mitjana Distància de Pamplona, la distància coneguda popularment com a Mig Iron Man. Els cinc esportistes van haver de completar un triatló format per 1.800 metres de natació, 85 quilòmetres de ciclisme i 19,5 quilòmetres de carrera a peu.
El pròxim diumenge 4 de juny tindrà lloc l’última de les proves de la Lliga de Clubs Caixa Popular a la platja de la Malva-rosa. Les i els triatletes competiran en un triatló individual en distància esprint: 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5.000 metres de carrera a peu.