Un nou repartiment de mascaretes ‘Tèxtil Ontinyent’ per als xiquets de la ciutat

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, anunciava un nou repartiment massiu i gratuït de mascaretes “Tèxtil Ontinyent” entre la ciutadania, ampliat amb mascaretes infantils. Aquest repartiment serà una de les mesures previstes per l’Ajuntament de cara a la fase 2 del desconfinament.

L’alcalde posava en relleu que “el problema no ha acabat, segueix morint gent i volem seguir avançant però de manera responsable. Per això és tan important fer ús de les 21.000 mascaretes que vam repartir la setmana passada, que es veurà continuant amb un nou repartiment des de l’1 de juny”, avançava. Atenent els nous requeriments del Govern d’Espanya en l’obligatorietat de l’ús de mascaretes també en menors a partir de 6 anys, l’Ajuntament adquirirà mascaretes infantils, també reutilitzables i llavables, perquè els xiquets i xiquetes puguen utilitzar-les durant el desconfinament.

Amb l’arribada de la Fase 2 també tornarà el servei de bus gratuït, amb una reducció del seu aforament, el Mercat del Dilluns que es trasllada al Recinte Firal o la piscina municipal, entre altres serveis.