Un projecte per a transformar el pavelló d’Ontinyent aconsegueix la puntuació més alta de tota Espanya

El poliesportiu d’Ontinyent, concretament el pavelló, tindrà un CENTES, un Centre d’Esports i Natura d’Ontinyent-Turisme Esportiu Sostenible. Ho farà gràcies a una subvenció de 626.249,63 euros atorgada pel Consejo Superior de Deportes a través de fons europeus.

Fa uns dies, l’òrgan, dependent del Ministeri d’Esports, feia pública la resolució de la convocatòria d’ajudes per a la millora d’espais esportius que fomenten el turisme sostenible. En aquest document no sols es concedia el finançament a l’Ajuntament d’Ontinyent per a dur a terme aquest projecte, que ja va avançar el govern d’Ens Uneix durant la campanya electoral el mes de maig, sinó que ho feia donant-li la puntuació més gran (73) d’un total de 1.616 projectes, empatat amb la proposta presentada pel Gobierno de Aragón.

L’Ajuntament d’Ontinyent té previst presentar el projecte aquest dimecres en roda de premsa. Un encontre que servirà per a donar més detalls del futur CENTES i la transformació que suposarà per al poliesportiu municipal.

Cal recordar que a aquesta subvenció, se sumarà l’actuació prevista en el pavelló amb el milió d’euros que la Diputació de València té compromés amb el consistori ontinyentí.