Un sobre perdut amb ‘estrenes’ de Nadal revoluciona Agullent

Al sandemà del dia dels Reixos, dissabte 7 de gener, la Policia Local d’Agullent donava a conèixer, a través de les xarxes socials, que s’havia trobat un sobre amb ‘estrenes’ de Nadal. Es tractava d’una suma de diners no quantificada en la informació. Això sí, es destacava el gest del veí que va portar el sobre extraviat a les dependències municipals en compte de quedar-se’l.

“Un veí molt honrat de la nostra localitat, ens ha fet lliurament d’aquest sobre que conté les estrenes d’uns familiars cap a una tercera persona. A fi d’assegurar el legítim propietari/a, se sol·licitarà informació del text del sobre així com una prova de cal·ligrafia”, s’explicava des del cos de la policia.

La notícia ha traspassat l’àmbit municipal i, fins i tot, l’autonòmic, així és que s’han rebut reclamacions de suposats beneficiaris del sobre. En tot cas, n’hi ha un text al mateix que, segurament, només coneix l’autor que el va escriure. Això i la prova cal·ligràfica de la lletra del mateix text podrien aclarir la procedència.

Encara que ja han passat dies i el temps nadalenc ha conclòs, l’objectiu de la recerca és “donar una alegria” tant al propietari com al beneficiari de les ‘estrenes’.