Comerç IN marca récord de subvencions i creix un 73% en associats

L’associació Comerç IN ha registrat en l’últim any una xifra rècord en la gestió de subvencions públiques per als seus associats, superant els 100.000 euros aconseguits. Aquests diners han estat invertits per part dels comerciants en equipaments, obres i instal·lacions així com en l’àmbit de la digitalització i la posada en marxa de projectes emprenedors.

La presidenta de l’associació, Ana Ferrero, ha ressaltat “els resultats aconseguits” tot i destacant la feina realitzada des de les estructures de l’entitat.

A més, aquest balanç positiu està lligat estretament al creixement que ha experimentat l’entitat en l’últim any i mig on s’ha passat de 78 associats fins als 135 actuals, la qual cosa suposa un espectacular increment del 73% en tan poc de temps. La gerent de Comerç IN Marissa Nàcher ha destacat que “la consecució d’aquesta xifra de subvencions, la més alta de les que consten en els arxius de l’entitat és el que ha possibilitat que arriben nous socis que han vist els beneficis que produeix estar associat”. La gerent afegeix que espera continuar amb el creixement i que la línia estratègica de Comerç IN es fonamenta en quatre pilars: “l’assessorament en planificació estratègica, la gestió de subvencions per als seus membres, la formació adaptada i digitalització i la realització de campanyes de dinamització comercial”.