Un trekking aquàtic per a combatre la calor

Les altes temperatures fan que les ganes d’eixir al carrer i participar en activitats d’oci disminuïsquen, per això des de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ontinyent han organitzat una sèrie de rutes turístiques gratuïtes per al mes d’agost que inclouen  trekkings aquàtics pel riu Clariano.

Demà tindrà lloc la segona d’aquestes rutes, ja que la primera es va dur a terme el passat diumenge. El trekking aquàtic és una manera refrescant, saludable i diferent de conéixer els voltants del riu Clariano i el paratge del Pou Clar, on finalitza la ruta. Les persones participants descobriran coves, canons i llacs, així com aprendran més al voltant de la flora i la fauna del municipi. A més d’aquest diumenge dia 11, la ruta es repetirà el pròxim dia 18.

Però aquestes no seran les úniques rutes turístiques gratuïtes que oferirà Ontinyent per aquest agost.  Els dies 17 i 19 s’han programat visites als dos refugis antiaeris rehabilitats, el del Regall i el de Tortosa i Delgado. A més, el diumenge 25, es durà a terme una ruta cultural pel barri de La Vila, on a més de descobrir els monuments i cases més destacades es coneixeran diferents anècdotes que guarda aquest barri tan emblemàtic.

Encara que la participació en aquestes rutes és gratuïta, caldrà reservar plaça a través de la Tourist Info d’Ontinyent, a través del 96 291 16 90.