Mor un jove bocairentí en saltar amb paracaigudes des d’una sitja de 50 m

Un jove de Bocairent, de 29 anys, moria el dimecres de matinada en un accident amb paracaigudes en saltar des d’una altura aproximada de 50 metres des d’una sitja d’una fàbrica de ciment de Fontcalent.

Segons s’ha publicat en diversos mitjans de comunicació el jove havia accedit a la fàbrica “sense permís acompanyat d’un amic” amb l’objectiu de gravar el salt per a després difondre’l al seu canal de YouTube.

El succés es produïa al voltant de les 0.55 hores de la matinada del dimecres. El company de la víctima, que també es disposava a saltar, va ser testimoni del que va ocórrer i va ser ell qui va donar avís de l’accident.

Segons han informat des de la Policia Nacional, sembla que el paracaigudes de la víctima, estava mal col·locat i es va obrir sols parcialment.

Des del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències, han explicat que fins al lloc dels fets es va mobilitzar una unitat del SAMU, però els efectius sanitaris que van atendre al jove no van poder fer res per salvar-li la vida al jove bocairentí.