Una desena d’agents de la UDEF registren l’Ajuntament amb Jorge Rodríguez

Poc després del migdia arribava a l’edifici de l’Ajuntament d’Ontinyent a la Plaça Major l’alcalde i president de la Diputació Jorge Rodríguez, segons el TSJ en qualitat de detingut, per a estar present en l’escorcoll que estava realitzant-se des de primera hora del matí.

Una desena d’agents de la Unidad Central de Delincuencia Económica y Fiscal (UDEF) han pres l’edifici i els voltants de la plaça per tal de vigilar adequadament el desplegament de l’operatiu que s’ha denominat Operación Alqueria.

En aquests moments s’estan portant a terme registres a les instal·lacions municipals per tal de trobar documentació relacionada amb un presumpte delicte de prevaricació administrativa i malversació de fons públics vinculats a la contractació de personal dirigent de Divalterra, l’antiga IMELSA, empresa de la Diputació.

Segons informen fonts judicials també han estat detinguts, a més de Jorge Rodríguez, el seu cap de gabinet, Ricard Gallego; Manuel Reguart, assessor; Xavier Simón (PSOE), cogerent de Divaltera; Agustina Brines (Compromís), cogerent de Divalterra i Jorge Cuerda, conseller jurídic de Divalterra.