Una emotiva celebració de Graduació marca la fi d’una etapa per l’alumnat de batxillerat del col·legi Pureza de Maria

El passat 19 de maig, la comunitat educativa del Col·legi Pureza de Maria es va omplir d’emoció i alegria durant la festa de graduació de l’alumnat de batxillerat. L’esdeveniment, carregat de moments significatius i records entranyables, va marcar el tancament d’una etapa inoblidable en la vida del nostre alumnat.
La jornada va començar amb una solemne homilia, que va brindar un moment de reflexió i gratitud pels anys viscuts en el col·legi. A continuació, en la sala d’actes, es va dur a terme la celebració de la Graduació amb el tradicional lliurament d’orles, on cada alumne va rebre el seu reconeixement per haver completat reeixidament la seua etapa de batxillerat.
La directora va pronunciar un emotiu discurs sobre el pas dels alumnes pel col·legi, destacant els moments compartits, els desafiaments superats i les amistats forjades. Aquestes paraules plenes de nostàlgia i agraïment van generar un ambient d’unitat entre els presents.
Un dels moments més especials de la nit va ser la projecció d’un vídeo, que mostrava imatges des dels dies en infantil fins a batxillerat. Aquesta retrospectiva visual va permetre als graduats reviure els moments més significatius de la seua trajectòria educativa, despertant riures, aplaudiments i alguna llàgrima de felicitat.
Per a sorpresa de tots, en finalitzar l’acte en la sala d’actes, els alumnes de batxillerat van preparar un ball que va contagiar d’energia i emoció a tots els presents. Amb una coreografia assajada, els graduats van demostrar el seu talent i entusiasme, animant a familiars i professors a unir-se a la celebració.
Com a colofó final, la comunitat educativa va gaudir d’un agradable aperitiu, on es van compartir riures, anècdotes i bons desitjos per al futur dels graduats. Aquest moment de distensió i confiança va permetre reforçar els llaços entre companys i acomiadar-se d’una etapa que quedarà marcada en la memòria de tots.
La festa de graduació de l’alumnat de batxillerat del Col·legi Pureza de Maria no sols va ser un esdeveniment de celebració, sinó també un testimoniatge del creixement personal, l’esforç i la dedicació d’aquests joves. La comunitat educativa s’enorgulleix de cadascun d’ells i els desitja èxit en els nous desafiaments que emprendran en les seues vides.