Una nova línia d’autobús, Ontinyent-Xàtiva

Segons ha fet la Direcció General de Transports i Logística de la Generalitat a l’Ajuntament d’Ontinyent, està previst que es pose en marxa la nova línia d’autobís entre Ontinyent i Xàtiva, que serà operada per La Concepción, comptarà com a punt d’eixida amb la parada del recinte firal i entrarà en funcionament en quatre mesos.

El regidor de Transports, Jordi Vallés, apuntava que “el transport en bus és molt important per reduir la dependència del cotxe per traslladar-se i vertebrar la comunicació entre les comarques, i per això anem a treballar amb continuar treballant amb la Generalitat perquè els canvis i novetats siguen les més beneficioses, còmodes i segurs possibles per a la ciutadania”.

L’anunci de la nova línia ha coincidit amb la confirmació, per part de la Generalitat Valenciana, de la incorporació de la parada de bus del recinte firal com a punt de partida dels serveis de transport interurbà a la ciutat. Així, com va explicar aquest periòdic, la nova empresa concessionària de la línia 716 Ontinyent-València, ALSA, començava el passat 1 de febrer a prestar servei amb aquesta parada com a punt d’eixida, mantenint 3 autobusos d’anada i 3 de tornada de dilluns a divendres i 1 d’anada i 1 de tornada els dissabtes, diumenges i festius. Segons apunta el regidor de l’àrea, ateses les peticions formulades des de l’Ajuntament, la nova línia inclourà una parada en el nou Hospital, “i està estudiant-se la distribució de la resta de parades per atendre adequadament les necessitats de la ciutadania”.