Una nova mort i 32 nous casos

Ahir dilluns moria a l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva un veí d’Ontinyent que havia ingressat amb símptomes compatibles amb la COVID-19. Els resultats de les proves practicades donaren positiu. Immediatament es va activar el protocol del servei que està estipulat per als casos. El finat, amb les mesures de seguretat pertinents que venen practicant-se des del passat mes de març, va ser traslladat directament des de l’hospital fins al cementeri d’Ontinyent on es va realitzar el soterrament amb la més estricta intimitat i seguint les normes indicades.

Es tracta de la víctima mortal número 9 a Ontinyent des que es va iniciar el recompte oficial de morts per coronavirus a la ciutat. Amb tot, el panell de monitoratge de la situació que periòdicament actualitza la Conselleria de Sanitat no reflecteix, encara, les dues últimes morts que s’han registrat vinculades a la pandèmia. La xifra està estabilitzada en 7 defuncions.

Precisament l’actualització de dades que s’ha realitzat hui dimarts indica que en els últims 14 dies s’han produït 58 PCR positives, un nombre lleugerament inferior al del passat divendres, quan eren 67. Quant l’acumulat des de l’inici de la pandèmia, passem dels 261 casos als 293, és a dir, 32 nous casos des del divendres.