Josep Antoni Mollà serà homenatjat pel 9 d’Octubre

Finalment el periodista ontinyentí Josep Antoni Mollà serà reconegut, de manera pòstuma, amb el Premi 9 d’Octubre. Així ho ha confirmat l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, després que s’aprovara per unanimitat en la Junta de Portaveus que tenia lloc hui mateix. Aquesta decisió respon a una proposta ciutadana i que va posar Compromís per Ontinyent damunt la taula.

D’aquesta manera finalment seran 9 les entitats o persones homenatjades el pròxim 9 d’Octubre. Com ja es va anunciar, els guardons seran per als “herois i heroïnes de la lluita contra la Covid-19 i els efectes de la DANA a la ciutat”. A la Junta de Portaveus es donava també suport de manera unànime a aquesta proposta, per tal de “reconéixer als diferents professionals que van tenir i tenen encara especial protagonisme en tots dos casos, com ara els professionals sanitaris, Policia Local, Policia Nacional, Guàrdia Civil, Bombers, el Departament de Serveis Socials, el Departament d’Obres i Serveis Municipals, així com a les entitats voluntàries, i en concret a Protecció Civil, Creu Roja i Càritas”.

L’acte d’enguany presentarà la novetat del trasllat del Ple Institucional a la Sala Gomis, amb aforament limitat, distància física interpersonal i amb especials mesures de seguretat i control d’accessos. La processó cívica i les exhibicions de música i balls tradicionals presenten canvis al marc d’una programació que s’estendrà també a les jornades prèvies i posteriors, i que serà presentada als pròxims dies.