Ontinyent acollirà el campionat de pàdel per a persones amb discapacitat

Ontinyent repetirà en 2021 com a seu del campionat d’Espanya de Pàdel per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual. Així li ho confirmava el nou President de la Federació Espanyola d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEDDI), Javier Gutiérrez, a l’alcalde, Jorge Rodríguez, a qui li agraïa la invitació per tornar a dur a la ciutat un esdeveniment que reuneix centenars de persones de tota la península, entre esportistes, familiars i personal de suport tècnic.

En l’encontre, al que també acudien el regidor d’Esports, Óscar Borrell; així com representants del club Tennis Taula Ontinyent i Padel Indoor, l’alcalde agraïa al seu torn a la Federació “que tornen a convertir a la ciutat en epicentre de l’esport inclusiu a Espanya, amb un esdeveniment al qual tractarem de tornar a mostrar que som una ciutat esportiva i acollidora a totes les persones que ens visiten”, assenyalava. Per la seua banda, Óscar Borrell pos va en relleu la importància de la bona col•laboració de l’Ajuntament amb els clubs locals, un treball conjunt “que és clau per poder aprofitar l’esport i esdeveniments com aquest també com a eina per promoure la igualtat entre les persones”, manifestava.

El campionat d’Espanya de Pàdel per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual amb seu a Ontinyent tindrà lloc previsiblement en l’última setmana de febrer de 2021.