Una orquestra tancarà l’última nit d’’Ontinyent en Concert’

Les orquestres estan sent protagonistes de moltes de les nits d’aquesta Setmana Gran de festes i hui continuaran presents en diversos punts de la ciutat.  La Glorieta serà l’escenari on tancarà la programació musical impulsada per l’ajuntament, “Ontinyent en Concert”, la qual ha inclòs un total de 8 espectacles musicals gratuïts per a totes les edats . L’orquestra “La Pato”, una de les orquestres més conegudes del panorama valencià, serà l’encarregada d’amenitzar La Glorieta a partir de les 01:00 hores.

Però a més de la proposta municipal, s’ha de sumar totes les cites musicals organitzades per les diferents comparses de la ciutat. La comparsa Mudéjares tornarà a comptar amb l’orquestra “Valparaíso”, ja habitual en aquesta comparsa l’última nit de festes. La comparsa Contrabandistes tindrà l’actuació del grup de la zona “Músics de Carrer”, qui actuaran a partir de les 00:30 hores. La comparsa Kábilas tornarà a omplir una nit més la plaça de la Concepció de música, mentre que els Bucaneros ho faran en la placeta de Festers i els Moros Marinos, Mossàrabs i Benimerins  comptaran també amb una banda de música a la plaça de Sant Domingo.

 

Gent de les Comarques retransmetrà les Ambaixades

Hui serà l`última nit, però els festers, i públic en general, tindran una altra cita important demà amb les Ambaixades. A partir de les 12:00 hores, la plaça Major acollirà l’Ambaixada Mora, mentre que l’Ambaixada Cristiana serà a les 18:00 hores. Una vegada finalitzada l’Ambaixada de la vesprada es realitzarà la desfilada final, que recorrerà el carrer Major fins a la plaça de la Concepció.  Ambdues Ambaixades es podran seguir en directe a través del Facebook de El Periòdic d’Ontinyent o del canal de Youtube de Gent de les Comarques.