Una sanitària denuncia pintades ofensives en el Centre de Salut de Sant Rafel

Una treballadora del Centre de Salut de Sant Rafel a Ontinyent ha interposat una denúncia en la Policia Nacional després d’aparéixer unes pintades ofensives dirigides a ella. Així ho han informat des del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent (DSXO).

Tant la gerència com la direcció d’Atenció Primària, qui ha acompanyat a la sanitària, han manifestat la seua condemna “per l’agressió sofrida amb la realització de diverses pintades de caràcter ofensiu” dirigides a aquesta facultativa. “No podem, ni devem, admetre que es duen a terme accions com aquesta”, en les quals afirmen “s’insulta en l’àmbit personal i professional a una facultativa entregada completament als seus pacients”, han declarat des del DSXO.

De la mateixa manera, han volgut denunciar “la situació amb la qual s’enfronten amb freqüència tot el personal dels Centres de Salut, que sofreixen agressions verbals i de tracte en l’entorn sanitari” i insisteixen que “aquest Departament serà rigorós amb l’aplicació del Pla Integral de Prevenció de les Agressions en l’Entorn Sanitari […] garantint a la professional agredida el suport institucional, així com l’assessorament i la defensa jurídica pertinent”.