Una violenta baralla al carrer Martínez Valls deixa dos ferits

S’ha produït aquest matí, sobre les 11 hores aproximadament, davant la mirada incrèdula i atònita dels transeünts que passejaven tranquil·lament pel Carrer Martínez Valls. N’hi havia famílies que feien la rutina d’un dissabte més, un dissabte a més festiu. De sobte, segons han explicat minuts després els testimonis que ho han presenciat, han aparegut dos individus visiblement alterats. Venien discutint i els crits han anat incrementant-se. En un moment donat s’han enganxat en una violenta baralla. Un d’ells ha agafat el que semblava el pal d’una granera. Un altre ha intentat estrangular el seu contrincant.

L’altercat ha espantat els clients de la terrassa d’una cafeteria que desdejunaven i es mostraven contrariats pel que estaven veient. Un veí i el cambrer de la cafeteria han tingut l’atreviment d’intervindre i han aconseguit separar els dos jóvens que s’estaven agredint. “Ha estat providencial, si no intermedien ells no sé qué haguera pogut passar”, contava una dona encara afectada pel que acabava de presenciar.

Pocs minuts després han acudit al lloc dels fets unitats de la Policia Nacional, Policia Local i dos unitats mòbils sanitàries. El personal sanitari ha atès un dels jóvens que semblava inconscient i no reaccionava i que estava gitat en terra. L’altre tenia sang visible en diferents parts del cos. Els ferits han estat traslladats. A l’escena de la baralla han quedat signes evidents de la violència, amb rastres de sang.